Bildväxlande & digitala skyltar

Bildväxlande skyltar

Prismavision är storformatskyltar för utomhusbruk. Tre sidor växlar med några sekunders intervall.
Skyltar som är uppbyggda av trekantiga stavar som samtidigt vänder och skapar ett nytt motiv.

Maximal reklameffekt

Tack vare dessa skyltars rörlighet har de också ett stort uppmärksamhetsvärde och därmed högre reklameffekt.

Utformning

Prismavision tillverkas i olika format och former och kan göras som en cirkel eller halvcirkel, konkava eller konvexa – endast din fantasi sätter gränser.

Våra displayskyltar har också en rad olika egenskaper som kan anpassas efter budget.

Referensbilder

Nedan finner du ett axplock av referensbilder av våra skyltar

carlsberg
digitala skyltar med text massor av jul
kronprinsen
pagen_anim
bildväxlande zoegas skylt
brc-anim

Digitala Skyltar

Fördelen med digitala skyltar är många: de kan placeras på strategiska platser och innehållet kan uppdateras var du än befinner dig.  Det går enkelt att styra och anpassa innehållet på distans för att passa just er publik. Ni får maximal effekt att sprida ert budskap och möjligheterna är oändliga.  Visa exempelvis statisk eller rörlig filmer på kontoret, i gallerian, på stormarknad, i ditt skyltfönster och i din butik.

Har du frågor om digitala skyltar till dina skyltfönster, till din lokal eller annan plats så tveka inte att höra av dig -vi hjälper dig med alltifrån utformning, hårdvara, mjukvara och installation.

Ring 040-180 170 eller skicka ett mail så återkommer vi.

Regler kring bildväxlande skyltar

Idag är reglerna kring bildväxlande skyltar väldigt snäva och enligt trafikverket anses att bildväxlingar i täta intervaller kan distrahera fordonsförare så mycket att de riskerar att orsaka en olycka.

“Med distraherande bildväxling menar trafikverket i detta sammanhang ändring av budskap (bildväxling) i så täta intervaller att passerande fordonsförare normalt hinner se flera bildväxlingar. Även rörliga bilder kan distrahera oacceptabelt mycket.” länk till trafikverkets webplats

Vi hjälper er genom hela processen från design, utformning, teknik, tillståndansökan och underhåll av era bildväxlande skyltar. Vi hittar lämplig placering som inte stör trafiken men ger ert budskap maximal effekt.
Hör gärna av er på 040-180170 så hjälper vi er.

digitala skyltar med text massor av jul
Digitala skyltar och entre till kjell co
Ring oss idag!

Powered by themekiller.com