bg_image
Energieffektiv & värmedämpande
Solfilm till byggnad

Vi har till olika företag, fastighetsägare monterat energismart folie på deras fönster för att få ner värmen i lokalen och för att minska användande av AC ,vilket både sparar energi och pengar till företag. Vår energismarta folie har många fördelar :

image
Varmt i lokalen?

Med dagens moderna design byggs ofta kontor och fastigheter med stora fönster. Detta blir tyvärr ofta på bekostnad av inomhusklimatet. Stora fönster leder lättare till varmare lokaler.

Med vår värmedämpande solfilm till byggnader kan man skapa en värmereducering utan att förlora sikt utåt. Vår solfilm kan man med andra ord se bra igenom samtidigt som denna håller nere värmen i lokalen

Minska energikostnaden med solfilm till byggnad

Andra fördelar med vår energismarta folie till byggnadsfönster är att energikostnaden minskar rejält.

Ett kostndaseffektivt sätt att minska på energikostnaden är att börja med en solfilm till byggnadsfönster! Vår solfilm reducerar värme upp till 82%.

image

Minskar värmeinsläpp upp till 82%.

Minskar ljusinsläpp upp till 90 %.

Minskar UV – reflektion upp till 63 %.

Minskar blekning av möbler, mattor kläder mm

Inbrott, skadegörelse samt besvär med förstört glas

Insynsskydd (spegel)

Önskar du en folie som ger insynsskydd samtidigt som du har full sikt ut? Med vår värmereducerande byggnadsfilm med reflekterande spegelbild kan du göra precis detta!

Den spegelblanka ytan ger ett bra insynsskydd dagtid samtidigt som den skapar en UV och värmereducering i din lokal. Man kan alltså titta ut däremot är det svårare att titta in vilket uppskattas av många som inte vill ha full insyn.

Fler skyltar
Foliedekor
Skyltmontage och skyltdemontage