bg_image
Guida rätt med
Hänvisningsskyltar

Hänvisningskyltar eller informationsskyltar är ofta ett effektivt sätt att både profilera sitt eget företag och ge korrekt information. Många butiker, mäklare, hantverkare använder denna typ av skylt när de skall utföra sina uppdrag.

image
image

En hänvisningsskylt eller informationsskylt kan ha olika utformningar.
T.ex kan det vara en s.k linjalskylt (utbytbara linjaler monterade på ram) perfekt för fastighetsägare för att informera om vilka företag som finns i en byggnad.
Dessa kan tillverkas som pyloner, väggmonterade, hängandes från tak för att nämna några alternativ.
Vi på Carisma Skyltdesign har olika typer av dessa skyltar och hjälper gärna till med att få fram rätt budskap till ert företag.

Ända sedan 80-talet har vi på Carisma Skyltdesign konstruerat, installerat och servat mängder av entreskyltar, butiksskyltar & fasadskyltar. Vi jobbar och installerar i skåne och hela södra Sverige.
Oavsett om det gäller stora eller små projekt kan ni känna er trygga med att vi endast jobbar med skyltar med den senaste tekniken och av högsta kvalité och driftsäkerhet. Vi är med igenom hela processen, från idé, utformning, ansökan om ev. bygglov, installation och service & underhåll av era skyltar.

Fler skyltar
Foliedekor
Skyltmontage och skyltdemontage