bg_image
Lys upp ditt varumärke med
Snygga separata bokstäver

En belyst fasadskylt kan utformas på många vis. Vilken teknik som är att föredra baseras på en mängd olika faktorer som t.ex logotyp och placering.

image
image

Flexiled lysdioder är ett miljövänligt lågenergialternativ (5 – 10 watt per meter, beroende på lysfärg) att tillverka skyltar för utom- och inomhusbruk.
Dessutom så avger det inget skadligt UV-ljus, håller låg servicekostnad och låg värmeutveckling. Läs mer om LED konvertering av befintliga skyltar.

Carismaflex – ljusmodulsystem är en unik skyltkonstruktion och består av separata kassetter som monteras ihop till skyltar i olika former och storlekar.

image
image

Text och dekor utföres i självhäftande vinylfolie som garanterar en korrekt färgåtergivning dag och natt för era fasadskyltar.
Det finns inga begränsningar i skyltstorlek eftersom vindbelastning och termiska krafter fördelas på varje modul.

En fasadskylt ger ett starkt första intryck och är ett kostnadseffektivt sätt att sprida ert varumärke. Vi hjälper er från början till slut med era fasadskyltar så att de passar ert unika varumärke i den miljö den ska sitta i.
Vi jobbar med alla varianter av fasadskyltar och endast av av högsta kvalitet.

En fasadskylt kan vara belyst eller obelyst. Färg, material och ljuskälla förenas och vi anpassar din logotyp eller profil till skyltens speciella förutsättningar.

Vi har lång erfarenhet av både design & utformning, materialval samt service och underhåll av era fasadskyltar.

En fasadskylt kan utformas på många sätt och förses med belysning av olika slag. Ska texten synas på långt håll kan fristående bokstäver med LED-upplyst front passa bra, då detta skapar stor synlighet i kombination med låg energiförbrukning.

När det kommer till mindre skyltar kan det passa med mycket flexibel ljussättning. Fasadskyltarna kan även göras i enklare utföranden, exempelvis utan belysning.

Fler skyltar
Foliedekor
Skyltmontage och skyltdemontage
« av 2 »