Expansionen i norden
Börjar med en skylt

Vi har fått vara med och profilerat samtliga butiker på Kjell & Co resa i Sverige och Norge där det totalt finns för tillfället 142 st butiker. 112 st i Sverige och 30 st i Norge. Förutom stora städer som Stockholm Göteborg, Malmö och Oslo som exempel finns de även på mindre orter som Mora och Bollnäs.

När det gäller skyltar använder sig Kjell Co av olika tekniker. Fasadskyltar brukar det vanligtvis vara skyltar med utskuren text alternativ separata bokstäver med blå bakgrundsplåt eller separata bokstäver utan bakgrundsplåt. För att nå maximal exponering har man ofta även dubbelsidig flaggskylt med utskuren text. Samtliga Kjell & Co fasadskyltar är belysta med LED som är klimatsmart belysning.

image
image
image

Inte nog med det så har vi även profilerat samtliga Circle K i Sverige där varje Circle K station har en egen Kjell & Co express avdelning. I Sverige finns det 300 st Circle K fullservicestationer som erbjuder Kjell & Co express produkter.

Med högsta kvalité
Helhetslösning för profilering
image

Inne i butiker har ni säkert märkt att det finns stationer med nedpendlade fråga Kjell skyltar som är belysta med utskuren text. Kjell & Co express som finns på Circle K stationer och vissa mindre butiker som t.e.x T-Centralen i Stockholm eller Lidingö är det skyltar med akrylfronter och invändig LED-belysning. Kjell & Co express dubbelsidiga skyltar tillverkas även de med akrylfronter

En annan viktig del i Kjell & Co är profilering är fönsterdekor. Det finns många användningsområden gällande kommunikation av fönsterdekor Allt från produktinformation till att man kommunicerar att man etablerar ny butik När det gäller budskap som skall sitta uppe en begränsad tid används med fördel kampanjfolie som är lättare att demontera.

image
image

Under 2023 är fortsätter Kjell & Co sina etableringar först ut är ny butik i Örebro som kommer att profileras med 1 st fasadskylt med utskuren text och 1 st dubbelsidig flaggskylt och 2 st fråga Kjell skyltar.

Projektinformation

Kund:

Kjell & Company

Plats:

Sverige, Norge

Skyltprofiler:

Dekaperade ljuslådor, dekaperade flaggskyltar, framåtlysande separata bokstäver med pendlar, foliedekor

Antal anläggningar:

140+

Kontakta oss