Vi levererar
Frostad design i kontrorslandskap

Vi har fått äran att utföra ett stort folieuppdrag åt Mercedes där vi i deras nya lokaler har haft i uppgift att både kontrastmarkera och dekorera deras nya fräscha kontor.

Med hjälp av kvalitativ frostad folie från Hexis (s.k edge folie) har vi kunnat skapa den harmoni man eftersträvat i denna miljö. Då edgefolien med sina egenskaper släpper igenom ett visst ljus kan man på så vis skärma av utan att ta bort ljuset i ett rum.

Kontrastmarkering på stora glasytor

Vi har satt kontrastmarkeringar från golv till tak och därmed fått göra en mönsteranpassning på plats för att folien skall ligga snyggt i linje genom alla de stora glasväggar som finns i kontorslandskapet.

image
image

Frostad folie kan med fördel användas i inomhusmiljö så som kontor, butik, skolor, industrilokaler etc men även för utomhusmiljö. Användningsområdet är stort och bara fantasin sätter stopp.

Utskuren text i frostad folie

Dekaperad folie heter det när man skär ut logotyper, symboler eller texter i folien så att designen blir "inverterad" dvs att t.ex texten blir "genomskinlig". Ett perfekt användningsområde för detta är entrédörrar av glas där man vill ha insynsskydd men med viss möjlighet att se igenom.

image
image

Projektinformation

Kund

Mercedes

Plats

Malmö

Produkter:

Kontrastmarkering i frostad design

Kontakta oss